IZNAJMLJIVANJE OLDTAJMERA Pančevo

O nama

Galerija

Kontakt

Muzej motocikala

Iznajmljivanje oldtajmera Pančevo 2019.

 markusevdragan@gmail.com   063 240 817

Osnivač udruženja „Ljubitelji starovremenskih motocikala“ i vlasnik Muzeja motocikala Pančevo Dragan Markušev se pored očuvanja vozila od istorijskog  značaja bavi i iznajmljivanjem automobila za  venčanja, svadbe, reklame, mature, spotove, filmove...

 

Oldtajmeri za iznajmljivanje su u originalnom stanju, odišu elegancijom, komforom i šarmom svog  vremena. Iznajmljivanje oldtajmer automobila i motocikala  podstiče razvoj i opstanak Muzeja motocikala. Vozimo venčanja na području Republike Srbije i šire.

 

Svako stoto iznajmljivanje  za mladence  je besplatno!

 

 

Na raspolaganju su vam automobili:

 

Chevrolet  International Sedan iz 1929.godine je originalan primerak popularnog američkog "gangster" automobila (vreme Eliota Ness-a i Al Capone-a). Dozvolite da Vašem venčanju, maturi, rođendanu ili proslavi dodamo notu elegancije "starih dobrih vremena".

 

Limuzina za iznajmljivanje dostupna je za sve vrste svečanosti na području i van Srbije...

 

 

 

 

PONTIAC Phaeton model 6-28 iz 1928 god. Big six je luksuzni kabrio, retka verzija koja se izdvajala od konkurencije dizajnom, veličinom ali i cenom podrazumevajući skupu  dodatnu opremu za gospodu...Čast nam je i zadovoljstvo uveličati Vašu svečanost !

 

Dostupan je za iznajmljivanje u Srbiji ali i van granica…

 

Mala tajna je da crni Chevrolet donosi novac (voleli su ga trgovci i bankari), a da crveni Pontiac donosi ljubav i sreću (volela ga je i Merilin Monro). Izbor je na vama...